نحوه محاسبه جریمه مالیات شرکت های مسکوت

report گزارش

سوال شده توسط محسن کارزار در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من یه شرکت خدماتی دارم که تا 2 سال قبل با ارگان هایی که قرارداد می بستم  خود کارفرما چک 5 درصدی مالیات رو برای اداره دارایی میفرستاد. اما تو این دوسال هیچ فعالیت و قرار دادی نداشتم. الان برای من اظهاریه اومده که 150 میلیون باید جریمه مالیات پرداخت کنم. چه کاری میتونم انجام بدم؟ کجا باید مراجعه کنم؟؟؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مطهره عباسی

profile
up
down

با سلام

چنانچه در طی این مدتی قراردادی منعقد نشده و اظهارنامه رد کرده اید، مشمول مالیات نخواهید شد.

بااحترام