نحوه محاسبه حقوق در نوبت عصر و شب به چه صورت است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه. یه سوالی داشتم اونم اینه که وقتی ما در نوبت کاری، نوبت کاری صبح در نظر میگیریم و میگیم که اگر  این نوبت کاری حق باشه ضریب ۲۲/۵% و اگر فوق العاده باشد ضریب ۱۲۲/۵% برای اون در نظر گرفتع می شه، به چه معنیه؟

برای مثال اگه کارمندی 10 ساعت نوبت عصر و شب به طور فوق العاده کار کرده باشه، آیا دوتا حقوق ۶۳۰۰۰ تومان پایه میگیره با یک ۲۲/۵% اضافه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز در نظر داشته باشید که حقوق نوبت کاری عصر و شب 22.5 درصد و برای صبح و عصر 10 درصد در ماه است. که آتشنشانان و پرستارها از این دست هستند.

حال اگر فردی روزد مزد باشه و روز های خاصی از ماه را کار کند و نوبت کاری بیاید (مانند نگهبانان)، به این دلیل که روز مزد هست و به صورت ماهانه حقوق دریافت نمی کند، حق نوبت کاری برای او به صورت زیر محاسبه می شود:

برای نوبت کاری صبح و عصر 110 درصد در ماه و برای نوبت کاری عصر و شب 122.5 درصد در ماه.

و با تعریف بالا، درصورتی که برای مثال حقوق پایه 1 میلیون ریال باشد که ماهانه می شود 30 میلیون ریال، این شخص اگر نوبت کاری صبح و عصر داشته باشد ماهانه 33 میلیون ریال دریافت می کند که برای نوبت کاری روزانه – روزانه 1.1می شود میلیون ریال.