نحوه محاسبه پایه سنوات

report گزارش
پروفایل
up
down

باسلام حضور کارشناسان محترم

میخواستم بپرسم :

۱) آیا برای دریافت پایه سنوات بایستی حتما کارگاه تعمیرگاهی که در آن مشغول به کار هستم دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد ؟

۲) در خصوص نحوه پرداخت پایه سنوات ، برای کارگری که ۳ سال در جایی مشغول به کار است ، آیا فقط پایه سنوات همان سال ( برای مثال سال ۱۴۰۱ = ۲۱۰۰۰۰تومان ) به وی تعلق میگیرد ؟ یا اینکه پایه سنوات سال قبل هم به حقوق ۱۴۰۱ ایشان اضافه می شود ( یعنی پایه سنوات ۱۴۰۱ + پایه سنوات ۱۴۰۰ ؛ یعنی ۲۱۰۰۰۰ تومان + ۱۴۰۰۰۰ تومان ) ؟

با تشکر از توجه شما بزرگوار

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میر هادی حسینی

profile
up
down

با سلام

پایه سنوات از سال دوم کاری به کارگر تعلق میگرد

بااحترام