نحوه محاسبه درصد آسیب در کمیسیون از کار افتادگی به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط حقیقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام می خواستم بپرسم که در کمیسیون از کار افتادگی، درصد آسیب یک عضو را برای این که بتوانند نوع از کار افتادگی را مشخص کنند آیا جزئی در نظر می گیرند یا کلی یا این که اصلا درصد آسیب دیدگی تک تک عضو ها را با هم جمع می کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

سلام و درود. دوست عزیز مجموع آسیب ها و یا درصدهای آسیب دیدگی در کمیسیون های پزشکی به صورت جمع جبری نیست، بلکه یک جمع ترکیبی است.