هزینه بلیط را چگونه در گزارشات فصلی ثبت کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط شامخی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

با سلام و وقت بخیر. بنده حسابدار شرکتم. مدیر مسافرت کاری خارجی زیاد رفتند ولی فاکتور رسمی از آژانس نداریم.فقط کپی بلیط موجود است.با چه اطلاعاتی می توانم آن را ثبت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

با سلام. مطابق بند 12 ماده 12 قانون کلیه خدمات مسافری از مالیات ارزش افزوده معاف است.

ماده 12- عرضه کالاها و ارائه خدمات زیر و همچنین واردات آنها حسب

مورد از پرداخت مالیات معاف می باشد:

بند 12- خدمات حمل و نقل عمومی مسافری برون شهری و درون شهری، جاده

ای، ریلی، هوایی و دریایی;

و بر اساس تبصره 1 ماده 169 نیازی به درج چنین مواردی در سامانه نمی

باشد:

تبصره 1- در صورتی که طرف معاملات اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع

این ماده، اشخاص حقیقی مصرف‌کننده نهائی کالا یا خدمات و نیز اشخاص حقیقی مشمول

موضوع ماده(81) این قانون باشند درج شماره اقتصادی اشخاص مذکور الزامی نیست.

مصرف‌کننده نهائی موضوع این تبصره شخص حقیقی است که کالاها و خدمات

را متناسب با نیاز خود برای مصارف شخصی خریداری ‌کند و از آن برای عرضه کالاها و

خدمات به دیگران استفاده نمایید.