پرداخت اشتباهی حق بیمه برای کسی که بازنشسته شده

report گزارش

سوال شده توسط پارسا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر پدر من بازنشسته هستش اما کارفرما به مدت 4ماه سهوا و اشتباهی حق بیمه براش پرداخت کرده. آیا این موضوع مشکل ساز هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر اشتباه در پرداخت حق بیمه فقط برای یک ماه از سمت سازمان تامین اجتماعی پذیرفته میشود و مدت زمان 4ماه که شما فرمودید جرم است و جریمه خواهید شد.

بعد از اعلام مبلغ جریمه میتوانید به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست قسط بندی و تخفیف بدهید