با بیمه کارگران ساختمانی چند ساله میتوان بازنشسته شد؟

report گزارش

سوال شده توسط احسان مختار در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر. مدت زمان بازنشستگی بیمه کارگران ساختمانی چند سال است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

با سلام و درود

طبق ماده 10 قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و همچنین دستور اداری شماره 11839/93/1000 مورخ 25/11/1393 سازمان تامین اجتماعی، مشمولان این قانون در صورت در بر داشتن یکی از شرایط زیر می توانند درخواست بازنشستگی دهند:

‎‎‎ داشتن حداقل سابقه مقرر در قانون تأمین اجتماعی و شصت سال تمام ‌سن‌.

داشتن سی و پنج سال کامل سابقه پرداخت حق بیمه‌.

با احترام