پشتیبانی بیمه سامان

report گزارش

سوال شده توسط فتاح در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

با سلام و ادب.میخواستم بپرسم که پشتیبانی بیمه سامان به چه صورت است و آیا خوب است یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شایگان

profile
up
down

در مورد بیمه های خودرو ، شرکت بیمه سامان روش برون سپاری برای رسیدگی به تصادفات و حوادث بیمه های اتومبیل را انتخاب کرده است و این باعث افزایش سرعت رسیدگی به خسارات شده است. همچنین برآورد خسارات بصورت کاملا بی طرفانه توسط شرکت های ارزیاب خسارات تعیین می‌شود. خسارات جانی، طبق دستور العمل بیمه مرکزی در سریع ترین حالت ممکن پرداخت میگردد.