چرا لیست شماره بیمه را شناسایی نمی کند؟

report گزارش

سوال شده توسط فریبا ستوده در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

سلام بعنوان کارفرما می خواهم در لیست بیمه نام خودم را وارد کنم.شماره بیمه دارم و قبلا بیمه اختیاری بوده ام. چرا لیست شماره بیمه را شناسایی نمی کند؟ لطفا راهنمایی فرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسانی

profile
up
down

برای استعلام شماره بیمه تامین اجتماعی شماره‌ی #۱۴۲۰*۴* را شماره گیر کرده و از بین استعلام‌ها گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. سپس، از شما می‌خواهد آخرین سابقه و کارت ملی خود را وارد کنید؛ پس از انجام این کار، شماره بیمه شما استعلام و مشاهده خواهد شد.

در صورتی که باز دچار مشکل شدید حضوری به دفتر بیمه مربوطه مراجعه نمایید.