چطور باید مالیات املاک را بر حسب رهن و اجاره محاسبه و پرداخت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط پدرام سرحدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. معمولا برای شخصی که مالک یک آپارتمان هست مالیات املاک کل آپارتمان به صورت به نام مالک صادر می شود. می خواستم ببینم در صورتی که بخوایم هر واحد رو برای رهن و اجاره بذاریم چطور باید مالیات هر واحد رو به صورت جدا در نظر گرفت و پرداخت کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط هیوا جهانبخش

profile
up
down

درود بر شما دوست عزیز. شما می توانید برای انجام این کار، متراژ هر واحد را در نظر گرفته و مالیات را بر اساس این متراژ تقسیم کنید زیرا مالیات املاک با توجه به متراژ کل آپارتمان در نظر گرفته و به شما ارائه می شود.