به چه صورت باید مالیات علی الحساب را از اداره مالیات پس بگیریم؟

report گزارش

سوال شده توسط مریم الهی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. برای شرکت در سال گذشته یک سری کالا وارد کردیم و مالیات کارت بازرگانی را هم پرداخت نمودیم. می خواستم بپرسم الان به چه صورت باید مالیات علی الحساب را از اداره مالیات پس بگیریم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید میثم موسی‌زاده

profile
up
down

سلام و درود. ببینید در مورد شرکت های بازرگانی قانون به همین صورت هست که در زمان تکمیل اظهارنامه به عنوان مالیات پرداختی حساب شده و از مالیات کسر می گردد.

با احترام