چطور بیمه همسرم را قطع کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط دولابی در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

سلام من حدود یک سال است که با نامزدم مشکل داریم و داریم از هم جدا می شویم. در حال پرداخت مهریه به صورت اقساطی هم هستم. می خواستم بپرسم چطور می توانم بیمه نامزدم که تحت پوشش من هست (بیمه نیروهای مسلح) را قطع کنم تا پول کمتری به صورت ماهانه از من کسر شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. امکان قطع کردن بیمه همسرتان تا زمانی که به طور رسمی طلاق نگرفته اید وجود ندارد. پس از طلاق دفترچه بیمه ایشان باطل خواهد شد. فقط در یک صورت امکان خارج شدن ایشان از تکفل شما وجود دارد که ایشان خودش شاغل شده و در شرکتی مشغول به کار شوند و از آن جا بیمه دریافت کنند.