چطور میتوانم از دفترچه بیمه انصراف دهم؟

report گزارش

سوال شده توسط حمید علیزاده در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام برای من از شرکت خصوصی بیمه اجباری واریز میشود برای تامین اجتماعی و دارای دفترچه درمانی هستم و با توجه به اینکه همسرم کارمند آموزش و پرورش هستن برای من دفترچه درمانی گرفته اند برای حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی به اداره بیمه تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتند چون بیمه شما بصورت اجباری رد میشود نمی توانید دفترچه رو حذف کنید باید حتما دفترچه درمانی آموزش و پرورش رو حذف کنید. آیا این درسته و درضمن قانون بیمه که میگه نمیتوان دو دفترچه داشت رو بی زحمت ماده اش رو بفرمائید بی نهایت ممنونم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

با سلام. شعبه بیمه به شما پاسخ درستی داده است. شما صرفا می توانید دفترچه بیمه از بیمه اجباری که برای شما رد می شود دریافت کنید.

بااحترام