آیا درخواست پول برای استخدام قانونی است؟

report گزارش

سوال شده توسط alireza در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من می خواستم در یک شرکت بیمه استخدام شوم. به من گفتن برای استخدام رسمی باید مبلغ 400 هزار تومان پرداخت کنید و این در واقع مبلغ آموزش هست. گفتند که پس از پرداخت این مبلغ استخدام اتفاق می افتد. می خواستم بپرسم آیا این کار کلاهبرداری نیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صابر نیکنام

profile
up
down

با سلام. ببینید نمی شود به صورت کلی قضاوت کرد چون هر شرکتی شرایط جذب و استخدام خود را دارد و برخی از شرکت ها هم پیش از ورود شخص به کار دوره های آموزشی برای فرد در نظر می گیرند. در هیچ قانونی در مورد شیوه پرداخت هزینه این کلاس ها و یا میزان وجه و از این قبیل موارد نوشته نشده است و در واقع هر شرکت بر اساس قوانین خود پیش می رود.

اما این را در نظر داشته باشید که در هر صورت بابت این گونه کلاس ها هزینه ای از شما دریافت می شود به هرحال آن هزینه ممکن است یکجا در ابتدا از شما گرفته شود، ممکن است از حقوق شما پس از استخدام کسر شود، ممکن است به صورت قسطی دریافت شود و یا... .