چطور میتونم عنوان شغلیم رو در لیست بیمه تغییر بدم؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید محمدی در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

با سلام و احترام

از سال 84 تا 95 عنوان شغلی بنده در لیست بیمه تامین اجتماعی کارمند رد شده که برای استفاده از مزایای مشاغل سخت و زیان آور، تامین اجتماعی اون رو تایید نمیکنه. از طریق اداره کار پیگیر شدم . اداره کار کارفرما رو مکلف به اصلاح عنوان شغلی کرد. اما چون چند سال از این موضوع گذشته، کارفرما چنین کاری رو نمیتونه انجام بده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی میتونم اقدام کنم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

سلام.

برای اصلاح عناوین شغلی در لیست بیمه، با توجه به رای جدید دیوان عدالت اداری در تیرماه 1400، از این به بعد میتونید از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار اقدام کنید. جالب توجه است که تامین اجتماعی موظف به تبعیت از آراء صادره در اداره کاراست.