چطور می توان اظهارنامه مالیات ارزش افزوده را پس از ارسال و پرداخت فیش ویرایش کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط احد سلطانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

 سلام. سال گذشته فرم اظهارنامه ارزش افزوده را تکمیل و فیش مربوطه را پرداخت کردیم. اما به تازگی متوجه شدیم که سهوا قیمت ها را به تومان زدیم و در نهایت ارزش افزوده کمتری پرداخت کردیم.

چطور می تونیم به اظهار نامه قبلی الحاقیه بزنیم و مورد پیش اومده رو ویرایش کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد کوه نورد

profile
up
down

سلام و عرض احترام

با مراجعه به سایت https://www.evat.ir/ ، از قسمت تسلیم اظهارنامه عادی وارد حساب کاربری خود شوید و دوره ای که قصد اصلاح آن را دارید انتخاب کرده و به صورت عادی فرم را مجدد ارسال و فیش های جدید را دریافت و پرداخت کنید.

با تجدید احترام