چطور فکاتوری که اشتباها برای اداره دارایی ارسال کردیم را اصلاح کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط mohammad در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روز بخیر. پارسال برای اداره دارایی اشتباها دو فاکتور فروش برای ارزش افزوده و گزارش فروش و اظهارنامه ملکرد ارسال کردیم. یعنی دومی را اشتباها ارسال نمودیم. پس از 8 ماه متوجه این مسئله شدیم. میخواستم بپرسم الان باید چه کاری انجام دهید و چطور می شود این اشتباه را درست کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

سلام. براساس ماده 226 شما تنها تا یک ماه فرصت دارید که پس از ارسال اظهارنامه آن را اصلاح کنید که تازه آن هم براساس یک سری شرایط امکان پذیر است. برای ارسال اظهارنامه ارزش افزوده می توانید به سایت  evat.ir و قسمت اصلاح اظهارنامه مراجعه کنید.