چطور می توان شعبه تامین اجتماعی را از تهران به شهرستان تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرهاد در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خدمت مشاوران گرامی. سوالی از خدمتتون داشتم

ما یک شرکت حقوقی هستیم و تصمیم داریم که از تهران به شهرستان نقل مکان کنیم. برای آنکه در شهر جدید کد کارگاه بگیریم، به چه مدارکی نیاز است؟ با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

باسلام

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که انتقال پرونده بین شعبه میسر نیست و شما می بایست کد کارگاه تهران را ببندید. بعد از آن با بازرسی از کارگاه توسط شعبه و ترک کار پرسنل، میتوانید در شهر جدید کد کارگاه جدید دریافت کنید.