چطور می توان پس از نصب برنامه جدید اظهارنامه، به اظهارنامه های مالیاتی قدیمی دسترسی پیدا کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط عبدالرضا شاه حسینی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر. چطور میتونم بعد از نصب نسخه جدید اظهارنامه، به اطلاعات اظهارنامه های ثبت شده قبلی دسترسی پیدا کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد کوه نورد

profile
up
down

سلام و احترام

برای این کار بایستی نسخه جدید اظهارنامه را در مسیر قبلی نصب کنید یا از مسیر قبلی فولدر TSTFiles را Copy کرده و در مسیر جدید کنار فایل اجرایی (exe) نرم افزار paste کنید. ناگفته نماند مودیان عزیز به منظور تهیه پرینت از اظهارنامه خود بایستی فولدر TSTFiles را داشته باشند.

·        مسیر پیش فرض اظهارنامه اشخاص حقوقی:

  C:\Program Files\Ezharnameh Hoghooghi1395

·        مسیر پیش فرض اظهارنامه اشخاص حقیقی:

  C:\Program Files\Ezharnameh Haghighi1395

·        مسیر پیش فرض اظهارنامه املاک:

 C:\Program Files\Ezharnameh Amlak1395

با تجدید احترام