چطور می توان پیش از اتمام بیمه بیکاری درخواست بازنشستگی داد؟

report گزارش

سوال شده توسط حاجعلی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام

بنده 52 سال سن دارم و از آبان 1397 تا آبان 1401 به مدت 50 ماه مشمول دریافت بیمه بیکاری هستم. این در حالیه که تیر ماه با 30 سال سابقه کاری من تکمیل می شود. آیا میتوانم در تیر ماه درخواست بازنشستگی دهم یا تا آبان ماه می بایست صبر کنم؟

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

سلام. خسته نباشید. در صورتی که در زمان برقراری بیمه بیکاری مشمول ماده 76 قانون تامین اجتماعی شوید، می توانید با مراجعه به یکی از شعب و تقاضای بازنشستگی، اقدام نمایید. در صورتی که واجد شرایط باشید، شعبه بیمه بیکاری شما را قطع و حکم بازنشستگی شما را صادر می کند.

با احترام