شرایط بازنشستگی با کمتر از 20 سال سابقه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط فرهاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت همگی بخیر

پدر بنده 60 سال سن دارن و 19 سال سابقه داره. آیا الان میتونن بازنشسته بشن و اینکه آیا حقوقشون با فردی که 20 سال سابقه داره خیلی تفاوت میکنه؟ و اینکه این تفاوت آیا ارزش داره یک سال دیگه صبر کنن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید اله یاری

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

با توجه به اینکه پدرتون از شرایط سنی برخوردار هستن با سابقه زیر 20 سال میتونن بازنشست کنن خودشون رو و به مقدار سالهای کارکرده حقوق بگیرن. اما بنده پیشنهاد میکنم یک سال دیگه صبر کنند تا با 20 سال بازنشست بشن تا بتونن حداقل حقوق رو دریافت کنن.