آیا برای درخواست بازنشستگی باید تا اتمام بیمه بیکاری صبر کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

روز شما بخیر بنده از دی سال 96 تا بهمن سال 1400 بیمه بیکاری دریافت کردم به مدت 50 ماه. مشکلی که هست اینه که در ماه آذر 30 سال سابقه بیمه من تمام می شود و می خواهم بپرسم که آیا می توانم در آذرماه در خواست بازنشستگی بدهم یا این که باید صبر کنم تا در بهمن ماه بیمه بیکاری تمام شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

باسلام اگر شما هنگامی که بیمه بیکاری دریافت کردید واجد شرایط ماده 76 قانون تامین اجتماعی شده باشید که در راستای برخورداری از شرایط بازنشستگی است، می توانید به شعب بیمه تامین مراجعه کرده و برای بازنشستگی اقدام کنید. در نهایت در صورتی که شرایط بازنشستگی برای شما فراهم شود بیمه به شما اعلام کرده و بیمه بیکاری شما را قطع می کنند تا اقدامات مربوط به اجرای حکم بازنشستگی شما به انجام برسد.