چه رابطه ای بین حق بهره وری (کارایی) با مزد یا همان حقوق وجود دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. روز بخیر. در برخی از واحد های کارگری به کارگران مبلغی را تحت عنوان حق بهره وری یا کارایی پرداخت می کنند.

سوالی که بنده داشتم این است که این پرداخت ها چه رابطه ای با دستمزد دارند؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط راضیه سرشناس

profile
up
down

سلام دوست عزیز

اگر در واحد کاری طرح طبقه بندی مشاغل بر اساس ضوابط مورد تایید وزارت کار و امور اجتماعی تهیه شده و اجرا گردد، از تاریخ اجرای طرح پرداخت هرگونه وجهی خارج از چهارچوب ضوابط طرح طبقه بندی مشاغل مصوب بایستی بر اساس هماهنگی با اداره کل نظارت بر نظام های جبران خدمت وزارت کار و امور اجتماعی صورت گیرد. اما از نظر روابط کار و نظر مراجع حل اختلاف، هر گونه پرداختی تحت هر عنوانی که باشد جز شرایط کار کارگران ذیربط بوده و بدون جلب موافقت اشخاص ذینفع قابل حذف یا حتی کسر نخواهد بود.

با احترام