آیا حق سنوات به کارگری که استعفا می دهد تعلق می گیرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. بنده حدود 15 سال در مغازه ای فروشنده بودم که در این مدت کارفرما فقط 7 سال رو با حداقل حقوق کارگری بیمه رد کرده. در صورتی که حقوق دریافتی من که ماهانه بصورت نقدی پرداخت شده، بیشتر از اینها بوده. سوالی که بنده از شما دارم این این هست که آیا در صورت استعفا به بنده حق سنوات تعلق می گیرد؟ ملاک حقوق ماه آخر برای محاسبه سنوات است یا حقوق واقعی که از کارفرما دریافت کردم؟

پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاس گزارم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمد رجبی

profile
up
down

سلام و احترام

پرداخت سنوات ربطی به نوع قطع همکاری شما با مجموعه ندارد و در هر صورت مبنای پرداخت سنوات بر اساس اخرین مزد و برای تمام مدت ایام کارکرد قابل پرداخت است.