چه زمانی بهتر است که تاریخ ترک کار بازنشستگی اعلام شود؟

report گزارش

سوال شده توسط حیدر زاد در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام من برای بازنشستگی اقدام کردم و نامه ترک کار من آبان ماه صادر شده و یک ماه فرصت دارم تاریخ ترک کار را اعلام کنم و میتوانم 3 ماه بعد یعنی بهمن ماه ترک کار کنم

ولی تاریخ را سازمان حداکثر ظرف یک ماه اعلام نماید.

ولی به گفته ی سازمان از زمان ثبت نام در دبیرخانه تامین اجتماعی به مدت یک ماه فرصت دارید که محل کار خود را ترک کنید و بیش از این اجازه کار ندارم.

کدام مورد صحیح است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

سلام و عرض ادب

الزام به ترک کار وجود ندارد، یک ماه پس از ارسال نامه تامین اجتماعی کارفرما مکلف است پاسخ آن سازمان را مکتوب ارسال نماید.