چگونه برای سوابقم که در آن سختی کار اعمال نشده اقدام کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط قدوسی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

 سلام بنده 25 سال سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور دارم و 17 سال است که بازنشسته ام؛اما اخیرا فهمیده ام که باید زودتر بازنشسته می شدم و از تسهیلات مشاغل سخت استفاده نکردم (به جای 35 روز حقوق که طبق قانون 67 تبصره دو محاسبه می شود 25 روز حقوق دریافت میکنم.)

برای پیگیری کارم باید به کجا مراجعه کنم و آیا کسی مسئول پرداخت این خسارت 17 ساله است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رسول عبادی

profile
up
down

باید به کمیته تطبیق مشاغل سخت و زیان آور اداره کار مراجعه کنید و پس از ارائه مدارک و تایید آنها ، موضوع را در تامین اجتماعی پیگیری کنید.اگر مورد تایید تامین اجتماعی نبود به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید و رای آن را به تامین اجتماعی انتقال دهید.