چگونه سوابق ثبت نشده را پیگیری کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط لیلا جهانی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام

کارفرمای بنده 5 سال حق بیمه را واریز نکرده بود و که بعد از اقدام به شکایت اداره کار به نفع ما رای را صادر کرد

کارفرما باید مبلغ 10 میلیون به عنوان جریمه پرداخت کند.کارفرما زیر بار پرداخت نمی رود.هم اکنون در آستانه بازنشست شدنم آیا میتوانم به جایی برای ثبت شدن سوابق مراجعه کنم تا آن سال ها نیز به سوابقم اضافه شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ساجد رسولی

profile
up
down

باسلام

بله. اگر کارفرما همکاری نمی کند به سازمان مراجعه کنید. طبق قانون کار از جمله ماده 36 در صورتی که تامین اجتماعی از ثبت سوابق سر­باز زند، میتوانید از طریق اجرای احکام دادگستری پیگیر بشوید و ثانیاً از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

بااحترام