چگونه مشمول پرداخت مالیات بساز بفروشی نشویم؟

report گزارش

سوال شده توسط وحید معماریان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر ما در یک زمین به مساحت 300 متر ساخت و ساز انجام دادین. بهمون گفتن اگر الان بخوایم ملک رو تفکیک کنیم یا واحدی رو بفروشیم مالیات بساز بفروشب بهمون تعلق میگیره که مبلغش خیلی زیاد هست. آیا این درست؟ هیچ راهی وجود داره که مشمول پرداخت این مالیات نشیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوری

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله در صورتی که ساخت و ساز انجام بدین و استفاده شخصی نباشه و بخواید به لسم کس دیگه اسم سند بزنید مشمول پرداخت مالیات بساز بفروشی میشد. اگر میخواید این مالیات رو پرداخت نکنید، تا 3 سال روی این سند نقل و انتقالی انجام ندید و به کسی منتقل نکنید.