آیا کارگاه تولیدی میتواند از شرکت ما مالیات بر ارزش افزوده بگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا نوراللهی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر من کار دوخت شرکتم رو برون سپاری کردم و کارگاهی که این کار رو برام انجام میده فقط کار دوخت رو انجام می ده و مابقی کارها و ملزومات رو خودمون انجام میدیم.

سوالی که دارم اینه که آیا به هزینه دوخت مالیات بر ارزش افزوده تعلق می گیره و اون کارگاه می تونه از ما این مالیات رو دریافت کنه یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. در صورتی که آن شرکت و یا کارگاه که به آن ها برون سپاری کرده اید، گواهینامه داشته باشد می تواند از شما این مالیات را دریافت کند. البته این را هم در نظر بگیرید که شما می توانید از این مبلغ به عنوان اعتبار استفاده نمایید.