چگونه میشود بیمه اجباری را به بیمه اختیاری یا خویش فرما تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط ارسلان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام شغل من حدود 13سال سابقه بیمه اجباری دارم. الان دارم تغییر شغل میدم و شغلم آزاد هستش. آیا میتونم خودم رو بیمه اختیاری بکنم؟ آیا مستمری بیمه خویش فرما مثل بیمه اجباری محاسبه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر . بله در صورتی که مدت بیمه اجباری شما به پایان رسیده و تحت پوشش هیچ بیمه‎ای نیستید میتونید به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید و با انعقاد قرارداد خودتون رو بیمه خویش فرما کنید و مطابق قرارداد، در سر رسیدهای مشخص حق بیمه خودتون رو پرداخت کنید و هر دو سال یک بار میتونید دستمزد مبنای حق بیمه خودتون رو تا 10% افزایش بدید.

 بیمه خویش فرما تمام مزایای بیمه اجباری مثل مستمری بازنشستگی، فوت، کمک هزینه کفن و دفن، غرامت ایام بیماری، کمک هزینه ازدواج رو داره.