چگونه هزینه درخواست پلمپ دفاتر قانونی را واریز کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط دارابی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

از طریق سایت ثبت شرکت ها درخواست پلمپ دفاتر قانونی شرکت رو دادم. گفتن هزینه ش چیزی حدود 44 تومن میشه و سوالی که من دارم اینه که این مبلغ رو باید چجوری پرداخت کنم؟ اینترنتی؟ یا برم بانک از طریق بانک واریز کنم؟ اصلا اول باید برم مدارک رو ارسال کنم از طریق پست یا اول باید هزینه رو واریز کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منتظری

profile
up
down

پس از این که اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی رو تکمیل و ثبت کردید، در صفحه ی بعد باید روی گزینه ی "پرداخت هزینه های پلمپ" کلیک کرده و هزینه های پلمپ دفاتر رو پرداخت کنید. تا 3 روز پس از تایید اظهارنامه برای پرداخت هزينه هاي قانوني زمان دارید.