آیا برای ثبت شرکت به غیر از کد کارگاهی و دفاتر قانونی مورد دیگری نیاز است؟

report گزارش

سوال شده توسط سمانه تهرانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام

شرکت ما از ابتدای تابستان ثبت شده و فعالیت خود را شروع کرده است. ما فقط کد کارگاهی و دفاتر قانونی تهیه کردیم و کار دیگه ای نکردیم. دوستان گفتن که باید پرونده دارایی تشکیل بدهیم درست است؟

مورد دیگر هم این که ما تمام خرید و فروش هایمان بدون ارزش افزوده هستند چکار باید بکنیم؟ باید در تمام دفاتر قانونی ذکر شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی عباسی

profile
up
down

باسلام بله باید در اداره دارایی پرونده تشکیل دهید و در سامانه ثبت نام کنید. تمام خرید و فروش هایتان را هم باید در دفاتر قانونی ذکر کنید.