کارکرد بیمه

report گزارش

سوال شده توسط فرزاد فرخ در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام پرسنلی که در ماه 150 ساعت کار میکنه چند روز بیمه باید براش رد بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمائید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسانی

profile
up
down

در مشاغل ساعتی و پاره‌وقت برای هر 8 ساعت کار باید یک روز حق‌بیمه منظور و به‌حساب سازمان پرداخت شود. با توجه به اینکه مزایای رفاهی و انگیزشی نیز متناسب با ساعات کار به این کارگران پرداخت می‌شود، به همان میزان نیز به اقلام مشمول بیمه مثل بن و حق مسکن نیز بیمه تعلق می‌گیرد.