آیا از مبلغ اجاره ماشین سنگین باید مالیات کم شه و کسورات شاملش میشه یا خیر؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد رضایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده یک تریلی دارم. هر تریلی یک قسمت قوطی یا تریلر داره که میخوایم سه تا قوطی تریلر یخچالی که اصطلاحا به خاطر نداشتن موتور خودرو نیست ولی پلاک و محور و شش چرخ دارد را به یک شخص دیگه حدود 20 ماه اجاره بدم.

با درنظر گرفتن تعهداتی که هست، هزینه های اساسی، عدم تایین راننده و هزینه تعمیرات نگهداری جاری آیا از مبلغ اجاره باید مالیات کم شه و کسورات شاملش میشه یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شیرین رحیم زاده

profile
up
down

با سلام. توجه داشته باشید که شرط هایی که در قرار داد ذکر می شود برای اداره دارایی مهم نیست و شما به عنوان موجر مکلفید به کسر مالیات اجاره و پرداخت آن به مالیات. در نهایت هم وظیفه دارید رسید تحویل را به مستاجر بدهید.

قانون مالیات بر اجاره به این صورت است اما باید خودتا شخصا مستاجرتان را متوجه کنید که هرسال باید اظهارنامه خودش را پیش از موجر پر کرده و مالیات خودرو را پرداخت نماید تا در اظهارنامه موجر ثبت شود.