مالیات شرکتهای بساز و بفروش

report گزارش

سوال شده توسط علی نجاتی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

به نام خدا با سلام فاکتورهایی که مربوط به خرید مصالح ساختمانی است و اغلب هم رسمی نیست مورد قبول اداره دارایی هست؟ و اگر رسمی باشد با توجه به اینکه زمان فروش فاکتور رسمی صادر نمی شود آیا بابت ارزش افزوده مصالح خریداری شده از اداره دارایی بستانکار می شویم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اداره دارایی اصرار و تاکید دارد فاکتورها رسمی باشند موقع ممیزی حسابها چالش هایی وجود دارد که راههای اثبات وجوددارد اگر فاکتوری برگشت خورد و اعتراض داشتید در مرحله تجدید نظر قانون تجارت مد نظر قرار میگیرد و معمولا تایید میشوند فقط موقع پرداخت سعی کنید به حساب خود فروشنده واریز کنید در مورد ارزش افزوده فرق میکند و در بهای تمام شده حساب میکنید مگر اینکه مشمول ارزش افزوده باشید و اظهارنامه مرتب ارسال کنید