محاسبه مالیات حقوق

report گزارش

سوال شده توسط امیرحسین در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

شخصی در شرکت ما نماینده اعضاء هیئت مدیره است که توافق گردیده است ماهانه پس از کسر مالیات مبلغ 200.000.000 ریال به ایشان پرداخت گردد. این شخص در شرکت دیگری مشغول به کار است که در همان شرکت بیمه و مالیات برای ایشان رد میشود . من در شرکت خودمان حقوق ناخالص برای این شخص 222.500.000 ریال در نظر گرفته ام که پس از کسر 10%مالیات از ایشان مبلغ 200.000.000ریال به ایشان پرداخت میکنم .آیا محاسبه مالیات برای این شخص درست است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

البته که حتما میدونستید که نوشتن قرارداد فیکس از نظر دارایی قابل قبول نیست و نمیشه مالیات به عهده شرکت باشد و این تنها راه ممکن است هرچند دقیق نیست ولی دقیقش 222222222ریال است که منطقی نیست نظر شخصی ام اینه ابتدا با هرشخصی قرارداد میبندید سعی کنید متوجه شوند پرداخت مالیات باید به عهده خود ایشان باشد و این یک فرهنگ است ولی خوب در مواردی واقعا نمیشه کاری کرد کار درستی میکنید