آیا امکان استعلام سوابق بیمه با کد ملی وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط حماسه هدایتی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

خسته نباشید. آیا امکانش هست که با استفاده از کد ملی بتونیم ببینیم که چقد سابقه بیمه داریم؟ چون پدر بنده نزدیک به بازنشستگیش هست و ما میخوایم بدونیم که دقیقا چند سال مونده که بازنشسته بشه.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. بله امکان مشاهده سوابق بیمه با کدملی خیلی وقت هست که از طریق سایت سوابق بیمه برای عموم مردم فراهم شده است و شما می توانید با استفاده از کد ملی پدرتان به همراه شماره تماس ایشان که حتما باید این شماره تماس به نام خودشان باشد، در سایت سوابق بیمه ثبت نام کرده و سابقه بیمه ایشان را ببینید.

همچنین برای اطلاع از روند دقیق ثبت نام و مشاهده سوابق بیمه با کد ملی می توانید مطلب زیر را مطالعه کنید:

آموزش نحوه ی استعلام سوابق بیمه