آیا امکان تحویل دستی اظهانامه مالیاتی وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن ملارضا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید می خواستم ببینم آیا امکانش هست که اظهانامه مالیاتی را به صورت دستی تحویل دهیم؟ یا این که ارسال آن به صورت الکترونیکی آن اجباری هست؟

اگر درست یادم باشد قبلا جایی خوانده بودم که اظهارنامه مالیاتی در اصل باید به صورت دستی ارسال شود و ارسال الکترونیکی آن اجباری نیست. درسته؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهروز

profile
up
down

باسلام. ارسال اظهارنامه به صورت الکترونیک کاملا اجباری است اما در صورتی که امکان آن وجود نداشه باشد باید با رعایت تمام الزامات و تشریفات آن اظهارنامه را به صورت پستی ارسال نمود ولی در هر صورت بهتر است که به صورت الکترونیکی آن را ارائه کنید و اصلا این شیوه بسیار راحت تر است تا به صورت دستی.