آیا امکان تمدید دفترچه بیمه به صورت اینترنتی وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط کامیار رنجبر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام دفترچه بیمه من تاریخش تمام شده و می خواستم آن را تمدید کنم. آیا این امکان وجود دارد که به صورت اینترنتی آن را تمدید کنم؟ تلفنی چی؟ آیا می توانم به صورت تلفنی آن را تمدید کنم؟ چون نمی خواهم در مراجعه حضوری به شعبه معطل شوم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رقیه طالبی رستمی

profile
up
down

سلام و درود. شما می توانید برای تمدید دفترچه یه صورت غیر حضوری از راه های زیر اقدام کنید:

1.       استفاده از نسخه وب و ورود به سایت https://medical.tamin.ir با ارائه کد ملی .

2.      استفاده از نرم افزار مربوط به موبایل و با ورود به سایت https://pwa.tamin.ir با اسکن بارکد دفترچه یا ارائه کد ملی.

3.     استفاده از کد دستوری *4*1420# بدون نیاز به اینترنت پس از انتخاب گزینه 1 (استعلام اعتبار درمانی) با وارد کردن کد ملی.

4.      استفاده از کد دستوری *1666# بدون نیاز به اینترنت با انتخاب گزینه 1 (استحقاق سنجی) با وارد کردن کد ملی.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط هرمز

profile
up
down

شما دیگه نیاز به تمدید دفترچه ندارید

مگر در یکسری موارد خاص

اگر بیمه باشید فقط کافیه نزد پزشک کد ملی بگید