آیا میتوانم مرخصی زایمان را تمدید کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط مهسا خطیبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من در مرخصی زایمان هستم اما شرایطم طوری هست که تمایل دارم پس از پایان مرخصی زایمان به مدت یک سال مرخصی بدون حقوق بگیرم. میخواستم ببینم آیا همچین چیزی ممکن هست؟ انتخاب همچین مرخصی ای آيا درست هست؟ آیا می توانم به شیوه ای دیگر مرخصی زایمانم را تمدید کنم بجای گرفتن مرخصی بدون حقوق؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

با سلام. در رابطه با مرخصی بدون حقوق در واقع این به کارفرمای شما بستگی دارد. یعنی باید ببینید که کارفرما با این مرخصی بدون حقوق یک ساله شما موافق می کند یا خیر.

اما در رابطه با این که آیا شیوه ی دیگری وجود دارد یا خیر، فکر نمی کنم که وجود داشته باشد.