آیا امکانش وجود دارد که در زمان بیمه بیکاری از بیمه تکمیلی استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد زنگنه در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشبد بنده مدتی هست که بی کار شده ام بخاطر کرونا و دارم از بیمه بیکاری استفاده می کنم. می خواستم ببینم آیا امکانش وجود دارد که در زمان بیمه بیکاری از بیمه تکمیلی استفاده کرد؟ اگر امکانش هست باید برای استفاده از بیمه تکمیلی به کجا مراجعه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام. بله می شود و هیچ منعی ندارد که شما در زمان استفاده از بیمه بیکاری از بیمه های بازرگانی مثل بیمه تکمیلی استفاده کنید. بنابراین با خیال راحت از این بیمه استفاده نمایید.

با احترام