آیا با ازدواج موقت مستمری پدر قطع می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط پوریا نعمتی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده مطلقه هستم و در حال حاضر مستمری بگیر پدرم هستم. می خواستم ببینم در صورتی که با شخصی ازدواج موقت کنم مستمری پدرم قطع می شود؟ آیا قانونی بر این اساس وجود دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صابر نیکنام

profile
up
down

با سلام. جدای از این بحث که هر صندوق بازنشستگی و بازرس و یا تحقیقات و... به صورت سلیقه ای عمل می کنند محکم ترین سندی که دارید در حال حاضر سند طلاقتان است که ازدواج موقت نمی تواند آن را کنار بزند و جایش را بگیرد. بنابراین نگران نباشید تا زمانی که به ازدواج شما به صورت دائم نباشد مستمری پدر شما قطع نمی شود.