آیا باید از خریدار حقیقی بخواهیم برای اثبات این که پرونده مالیاتی دارند مدارک مالی خود را به ما نشان دهند؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی دهقانیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر

 ما یک شرکت هستیم که در حیطه فروش مصالح ساختمانی فعالیت می کنیم و پرونده مالیاتی داریم. تا الان همه مشتری هایمان هم پرونده مالیاتی داشته و مشمول مالیات بر ارزش افزوده هم میشدند. می خواستم بپرسم در صورتی که فاکتور رسمی فروش صادر کنیم آیا باید از خریدار حقیقی بخواهیم برای اثبات این که پرونده مالیاتی دارند مدارک مالی خود را به ما نشان دهند؟ یا این مسئله اهمیتی ندارد؟ آیا اگر خریدار پرونده مالیاتی نداشته باشد مشکلی به وجود می آید؟ با توجه به این که خریدار شخص حقیقی باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید علی حسینی

profile
up
down

با سلام. تکالیف قانونی مربوط به طرف مقابل معامله، چه خریدار و چه فروشنده چه شخص حقیقی و چه شخص حقوقی، هیچ ارتباطی با شما ندارد و نیازی نیست که آن را کنترل کنید و از آن مطمئن شوید. در صورتی که طرف خریدار تخلفی کرده باشد و یا پرونده مالیاتی نداشته باشند تمام جرایم آن تنها شامل حال خودش خواهد شد و بنابراین نیازی نیست نگران آن باشید.

با احترام