چطور میتوان مبلغ مالیات کسر شده در فاکتور را بازگرداند؟

report گزارش

سوال شده توسط محمود عرب نژاد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر ما یک نشریه علمی داریم که از مالیات معاف هست. چند وقت پیش کاری برای یک سازمان دولتی انجام دادیم که فاکتور را روی سربرگ نشریه فرستادیم. متاسفانه اون ها از ما 10 درصد به عنوان مالیات کسر کردند. میخواستم ببینم چطور می شه که این پول رو برگشت بزنیم؟ اخه ما از مالیات معاف هستیم و اصلا برای چی این مالیات رو کسر کردند؟!

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. شما می توانید این موضوع را در اظهارنامه ارسال نمایید و در آن اعلام بستانکاری کنید. پس از طی کردن فرآیند های طولانی اداری می توانید این مبلغ را برگردانید.