برای مالیات 1400 چه باید بکنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط غزل شولی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من یک فرهنگی هستم و کارمند آموزش پرورش. در حال حاضر در کنار معلمی کار تولید نرم افزار و ارائه خدمات به برخی ارگان ها مانند شهرداری را هم انجام می دهم. برای مالیات از سال 96 کد ملی از ما خواستند و در سال 97 هم قرار بر این شد که سه درصد مالیات رو خود خریدار کم نکند. در حال حاضر که سال 1400 هست درآمد را باید به جایی اعلام کنیم؟ اصلا باید چه کاری انجام دهیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط هیوا جهانبخش

profile
up
down

با سلام. نگران نباشید. اداراتی مذکوری که با آن ها معامله داشتید با توجه به این که به آن ها صورت حساب و کد ملی دادید، در حین ثبت اطالاعات معامله خودشان،‌ به احتمال زیاد اطلاعات شما را در اداره دارایی ثبت کردند. می توانید از اداره مالیات پیگیری کنید و یا این که اگر ثبت نام نکردید، برای پرداخت مالیات اشخاص در اداره مالیات ثبت نام نمایید.