چرا برای مشتری ما وقتی معاف از مالیات ارزش افزوده هستیم مایات رد شده؟

report گزارش

سوال شده توسط حسام داودپور در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید ما یک شرکت داریم در زمینه تولید کود مخصوص کشاورزی و از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستیم. از طریق معاملات فصلی یک گزارش فروش برای دارای ارسال نموده ایم و از روی همین گزارش برای یکی از مشتریان ما 25 درصد مالیات در نظر گرفته اند. این کار درست است در حالی که ما معاف از مالیات هستیم؟ اصلا چرا تنها برای یکی از مشتریان ما مالیات در نظر گرفته شده اگر مشکلی در معافیت ما وجود دارد؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط متین کرمپور

profile
up
down

سلام و درود. همچین چیزی امکان ندارد. احتمالا اشتباهی رخ داده است و بهتر است که شخصا اقدام کنید و موضوع را از اداره مالیات پیگیری کنید. دارایی از هر مدرک و سندی می تواند مالیات تعیین کند اما 25 درصد مالیات نمی تواند درست باشد چون برای دریافت همچین مالیاتی باید 25 درصد سود ملاک قرار گیرد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

با سلام.

از آن جایی که مالیات بر ارزش افزوده با مالیات بر درآمد تفاوت دارد اداره دارایی می تواند اداره دارایی برای دریافت مالیات اقدام نماید.