آیا باید به صورت جداگانه دفترچه بیمه درمانی تهیه کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط عطا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من مدتی می شود که وکیل شده ام و عضو صندوق حمایت و کارگشایان کانون وکلا شده ام. گویا کانون وکلای دادگستری بیمه بازنشستگی دارد اما بنده هنوز دفترچه بیمه ندارم!

میخواستم ببینم که آیا باید به صورت جداگانه دفترچه بیمه درمانی تهیه کنم یا چی؟ آیا اصلا امکان دارد که به صورت جداگانه فقط دفترچه بیمه را از تامین اجتماعی دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی شبانپور

profile
up
down

سلام دوست عزیز. این مورد که بخواهید فقط و فقط از خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید در این سازمان تعریف نشده است.