آیا با ثبت نام بیمه روستایی تا قبل از عید یک سال سابقه برایم ثبت میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی فارسی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر من تصمیم دارم برم بیمه روستایی و عشایر ثبت نام کنم و می خواستم بدونم در صورتی که تا قبل از عید برای ثبت نام اقدام کنم آیا برای من یک سال سابقه حساب می شه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

سلام. اگر شما در هر ماهی از سال در بیمه ثبت نام کنید از همان تاریخ تا سال بعد در همان تاریخ یک سال سابقه برایتان محاسبه می شود و ربطی به پایان سال نخواهد داشت. برای مثال اگر شما از یکم بهمن ماه در بیمه ثبت نام کنید و حق بیمه بپردازید تا سال بعد روز 30 دی ماه برایتان یک سال سابقه پرداخت محاسبه می شود.