تسویه حساب با کارفرما

report گزارش

سوال شده توسط عطیه ناصری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام ، 3سال در یک شرکت کار میکنم که قرارداد کاری با من نبسته اند ، 35 روز مرخصی دارم که استفاده نشده و تسویه نیز نشده است، اگر بخواهم با کارفرما تسویه کنم ، چند روز را میتوانم دریافت کنم ؟آیا فقط 18 روز قابل دریافت است؟با توجه به اینکه قرارداد کار با من منعقد نشده است.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط یاسین ظهرانی

profile
up
down

با سلام

در شما باید اقدام به اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی کنید و در مورد مرخصی طبق ماده ۶۶ قانون کار درسال تنها ۹ روز امکان ذخیره مرخصی وجود دارد.

بااحترام