اگر زودتر از موعد قرارداد استعفا دهم، پاداش و عیدی به من تعلق نمیگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مرزداران در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم. با یک شرکتی قرارداد یک ساله داشتم که بنا به دلایل شخصی استعفا دادم. میخواستم بدونم چون پیش از موعد قرارداد دارم از شرکت میام بیرون آیا دیگه پاداش و عیدی به من تعلق نمیگیره؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. شرکت موظف هست که متناسب با مدت زمانی که مشغول به کار بودید پاداش و عیدی شما را محاسبه و پرداخت نماید.